Ce am făcut în ultimii 2 ani

Luna aceasta se fac cam 2 ani și jumătate de când există Ancolette. Și cu ocazia acestui blog, stăteam așa și mă gândeam: ce lucruri interesante s-au petrecut în tot acest timp? Ei bine, au fost multe cărămizi puse cu grijă una peste alta, care au făcut ca Ancolette să fie unde este azi. Și cu ocazia aceasta, e o recapitulare bună pentru cine ne descoperă de acum încolo. 😉

Voi menționa câteva care erau pe lista de obiective și sunt bucuroasă că s-au îndeplinit:
– după pagina de Facebook, voiam un magazin online drăguț, care să fie practic și ușor de butonat, dar să nu fie rece și neprietenos cum sunt cele mai multe astfel de site-uri, lucru care zic eu ca ne-a reușit 🙂 – www.ancolette.ro – fiecare model având povestea lui. Și musai cu plata cu cardul, că doar suntem în 2017.
– încă din primul an, am avut primele comenzi de peste hotare, pantofii Ancolette ajungând în Islanda, Franța, Germania, Spania.
– în urma selecției, am participat la cel mai important târg de design în piele – Materia – alături de alți designeri români care lucrează cu acest material mult iubit – pielea naturală.
– am lansat modele noi care să inspire femeia modernă și să îi aducă mereu bucurie, să ducă mai departe mesajul Ancolette  – pantofii ca o stare de spirit. 😉

Și promit să continui cel puțin la fel de bine, alături de voi, cele care apreciați lucrul frumos și bine făcut, fabricat în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *