Ce stă în spatele noii colecții – “Fleur”

Atunci când creezi ceva, indiferent în ce domeniu este, prima scânteie ți-a venit sigur de undeva, poate ți-a dat târcoale câteva zile până când să o pui în practică. Poate a fost ceva banal, dar de mare inspirație sau poate a fost ceva super creativ (cum le place celor din presă să audă :D).

Și mie mi se întâmplă la fel: poate văd sau aud ceva, se face undeva o conexiune și, la momentul potrivit, pun asta pe hârtie. De la un lucru nu mă abat niciodată: orice nou model este creat cu gândul la conceptul de bază Ancolette – pantofii sunt o stare de spirit. Designul va fi mereu feminin, versatil și cu detalii sofisticate, astfel încât cea care îl poartă să se simtă foarte bine și să simtă că modelul o reprezintă.

Cea mai nouă colecție – Colecția “Fleur” – a pornit de la un citat pe care l-am văzut scris undeva “Femeia e o floare între flori ” –  așa simplu și frumos și am zis da, noile modele vor avea asta în centru.  Și așa am pornit: de la o bază simplă pe care am construit apoi florile reinventate: o altfel de fundă, evantaiul decupat sau aplicat care se deschide precum o floare din viața ta, dimineața și îți arată frumusețea ei, făcându-ți ziua mai frumoasă. 🙂

La aceste modele am lucrat și sub îndrumarea designerului Mihaela Glăvan căreia îi mulțumesc pentru tot ce m-a învățat.

Iată primele modele, care sunt și gata de producție în orice combinație de culori:
Stiletto Precious care are și piatra semiprețioasă
Botinele Fleur – au fost primele desenate și poartă numele colecției
Botinele Reina – cu decupajul care le aduce și un aer urban + posibilitatea de a le regla în funcție de grosimea gleznei.
Modelele pot fi văzute și în showroom-ul Dacia24 din Piața Romană sau pe www.ancolette.ro 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *