Brandul Ancolette a fost ales in proiectul Autentica

Ai aflat de proiectul Autentica? Tocmai a fost lansat. Numele este foarte sugestiv, ii da valoare, dar ce il pune si mai mult in valoare este omul din spatele lui. Si acesta este Ana-Maria Branza, campioana mondiala la scrima, care a initiat acest proiect ce promoveaza valorile romanesti. Promotorii ideii sale – “avem grija de valorile noastre” – sunt cei 100 de designeri romani alesi care vor fi dezvaluiti pe rand.

“Mi-am dorit pentru anul centenarului un proiect personal, de suflet si ambitios – pentru ca asa am invatat eu ca se fac lucrurile bune si bine – unul in care sa vorbim despre noi si ce ne defineste, asa cum ne-ar placea sa vorbeasca o lume intreaga. Sa cunoastem oameni care nu au obosit si sa le respectam talentul si stradania.

Treptat, din ceea ce mi-am dorit a fi un exercitiu de admiratie, Autentica s-a transformat intr-o poveste, intr-o celebrare a spiritului autentic romanesc, transpus atat de frumos si e original in ceea ce am putea numi, cu adevarat, arta.” – Ana-Maria Branza

Ancolette – Pantofi de poveste se numara printre brandurile selectate si ma bucur ca am avut placerea sa o cunosc pe Ana si sa fim parte din acest proiect minunat. Accentul s-a pus pe modelele de pantofi cu motive traditionale, pictati manual.

Regasiti mai jos fotografiile incluse in proiect, alaturi de interviul “100 de secunde despre Ancolette”.

[huge_it_gallery id=”4″]

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *