De ce oamenii sunt minunati

In fiecare zi suntem inconjurati de oameni, oameni frumosi, oameni intelepti, oameni extraordinari. Poate ca nu ai vazut acest lucru niciodata in colega ta de birou, dar asta nu inseamna ca ea nu este un om minunat, ci poate nu o cunosti cu adevarat sau poate ea nu se afla in locul potrivit.
Ai observat ca unii oameni raspund monosilabic la unele intrebari, dar se deschid deodata si povestesc cu zambetul pe buze daca ai nimerit subiectul?
Ai avut o zi proasta in care o persoana aparuta la momentul potrivit ti-a schimbat starea de spirit?
Ai avut momente in care ti s-a parut ca nu esti bun la ceea ce faci, dar nu te-ai gandit ca poate nu faci ceea ce iti place?

Oamenii pot face lucruri deosebite. Creierul nostru este un instrument extraordinar pe care trebuie sa invatam sa il cunoastem si sa il exploatam.
Oamenilor le place sa vorbeasca – cei care nu o fac poate nu se simt confortabil in subiectul respectiv.
Oamenii care spun ca nu pot face ceva, isi impun singuri niste limite. La fel ca cei care spun ca ei nu pot face ceea ce le place. Toti putem face asta.
Oamenii isi fac planuri si viseaza la ceva anume. Unii fac ceva pentru asta, altii doar viseaza si sunt fericiti asa.
Oamenii vor apreciere nu pentru lauda, ci pentru confirmarea unor lucruri pe care deja le stiu.
Oamenilor le merge mintea intr-una atunci cand trebuie sa gaseasca o solutie sau sa ia o decizie. Doar ca unii nu au curaj sa o faca.
Oamenii sunt puternici si sensibili in acelasi timp. Cu totii avem in noi acest echilibru, doar ca alegem ce latura sa afisam mai des.
Oamenii isi pun dorinte si spera sa se indeplineasca. Interactioneaza cu oameni care isi doresc acelasi lucru si atrag astfel situatiile favorabile.
Oamenii iubesc in felul lor si vor sa fie iubiti.
Oamenii se entuziasmeaza si bucuria lor devine molipisitoare.

Oamenii sunt minunati, nu-i asa? 🙂

 

Sursa foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *