Inscrie-ti ideea de business – ultimele zile – Creative Business Studio

Impact Hub a lansat Creative Business Studio, programul de accelerare pentru industriile creative. Este un program internațional pentru tinerii antreprenori cu vârste între 19 si 30 ani care sunt invitați să își înscrie ideile de business în platformă, urmând ca participanții selectați să beneficieze de un program intens care îi va ajuta să crească și să își lanseze propriile afaceri. În România, programul este organizat în două orașe: București și Cluj-Napoca.

Astfel, Creative Business Studio devine linia de start pentru antreprenorii creativi din șase orașe europene (București, Cluj-Napoca, Lisabona, Madrid, Siracuza și Vigo), oferindu-le șansa să-și lanseze produsele sau serviciile și să obțină finanțare prin intermediul platformelor de crowdfunding.

Termenul limită pentru înscriere este 14 Octombrie.

Proiectul este finanțat sub Acțiunea Cheie 2 a programului Erasmus+ al Uniunii Europene: Parteneriate strategice în domeniile educației, formării și tineretului​, acțiune ce își propune crearea de punți de legătură între parteneri din mai multe țări cu scopul de a crește cooperarea internațională prin dezvoltarea de produse educaționale de calitate și inovatoare.

Cui i se adresează?

Creative Business Studio este un program dedicat tinerilor antreprenori cu vârste între 19 și 30 de ani, care locuiesc într-unul din orașele participante, care realizează produse sau servicii creative și vor să pună bazele unei afaceri. De asemenea, este important să fi făcut deja un prim pas în această direcție – de exemplu, au dezvoltat un MVP, au organizat un eveniment pentru a prezenta ideea de business prietenilor sau au creat un landing page.

Câteva dintre domeniile vizate se numără: design grafic, meșteșuguri, design de produs, gaming, web design, modă.

Ce include programul?

  • Creative Studio – o serie de workshop-uri pe teme relevante pentru un antreprenor la început de drum: crowdfunding, business models, value proposition, financial, marketing.
  • Acces la mentori cu experiență din industrie
  • Sprijin în dezvoltarea și lansarea unei campanii de crowdfunding
  • Marketing Bootcamp internațional, la Madrid

Toate detaliile și programul acceleratorului dezvoltat în București sunt disponibile pe http://bucharest.creativebusiness.studio/

Informații despre desfășurarea Creative Business Studio în Cluj-Napoca pot fi găsite pe http://cluj-napoca.creativebusiness.studio/.

Despre Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest este organizația ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

[huge_it_gallery id=”5″]

Sursa foto: Facebook Impact Hub 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *