Eu pot, eu sunt Magician!

Va spuneam intr-o zi intr-un articol ca oamenii sunt minunati. Da, chiar sunt. Pentru ca indiferent de cum il vedem pe cel de langa noi, sunt convinsa ca si el are partile lui bune – trebuie doar sa le descoperim. Daca vrem si daca avem rabdare.

Apropos de descoperire, am observat la mine, de-a lungul timpului, o chestie tare care m-a tinut in picioare in orice situatie: mai ales in momente in care trebuiau luate decizii sub presiunea timpului sau dupa o perioada foarte aglomerata in care lucram la vreun proiect, reuseam cumva sa imi adun tot zen-ul, chi-ul sau cum se mai numesc ele, sa imi regasesc fortele si sa finalizez cu bine ce aveam de facut.

Nu intamplator si fara nicio gluma, o perioada am avut lipit pe perete mesajul cantecului din copilarie: eu pot, eu sunt magician! 🙂  Faptul ca imi spuneam mereu “stiu ca pot sa rezolv treaba asta“, a contat enorm. Chiar daca uneori habar n-aveam de unde sa incep.

De ce va spun toate acestea? Pentru ca realizez in fiecare zi ca sunt inconjurata de oameni faini, fiecare cu visul lui, cu pasiunile sale si cu secretele din spatele efortului pe care il depun. Si pentru ca niciodata nu e suficient sa se vorbeasca despre oamenii care fac ceva constructiv si care emana energie pozitiva atunci cand ii intalnesti, am ales sa scriu despre cei pe care eu i-am intalnit.

Asadar, dau startul unei serii de interviuri in care veti descoperi si voi oamenii din spatele unui simplu profil online si ce magie stiu ei sa faca atunci cand oportunitatile ii provoaca! 😉

Pe curand!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *