Cine este Mihai Dinu? – Oameni care fac magie

Pe Mihai l-am cunoscut in primavara lui 2015. S-a avantat intr-o echipa noua de vanzari, cu colegi la fel de tineri ca si el, intr-un proiect complet nou si pentru ei, si pentru mine. Mi-l amintesc mereu cu zambetul pe buze, plin de energie de la primele ore (cand mie mi se deschideau ochii abia dupa o cana mare de cafea). In ultimii ani l-am observat cum isi valorifica tot mai mult cunostintele si vibe-ul bun pe care il aduce in proiectele sale. Dar nu va mai povestesc eu, hai sa aflam mai multe direct de la el.

A.: Cine este Mihai Dinu?
Mihai: Mihai Dinu este un simplu copil visator, pasionat de calatorii, citit, arta, sport si antreprenoriat.

A.: Un singur cuvant care te descrie cel mai bine
Mihai: Unstoppable

A.: Ce magie stii sa faci? 
Mihai: In momentul de fata sunt managerul platformei Respiro Learning, ce ofera cursuri online gratuite pentru tineri. Part-time lucrez pentru pasiunea mea, Arete, un brand premium de sosete pentru barbati pe care il dezvolt impreuna cu asociatul meu, Cosmin. Cred ca lucrul pe care stiu sa il fac cel mai bine este sa rezist “suferintelor”. De ce spun asta? Pe parcursul vietii am avut parte de obstacole foarte mari in drumul spre diverse obiective, uneori puteam foarte bine sa gasesc o scuza si sa raman la podea, insa capacitatea de a ma ridica si a merge cu ambitie mai departe m-a ajutat mereu sa fac diferenta peste tot pe unde am fost si sa imi ating obiectivele. Acest fapt imi da energia sa devin o motivatie si o inspiratie pentru cei din jur deoarece a motiva oamenii, mai ales pe cei la inceput de drum in scopurile lor, este o alta pasiunea a mea pe care o fac bine si cu placere.

A.: Si cum reusesti asta?
Mihai: Lucrez permanent cu obiective pe care mi le setez si evaluez periodic. Faptul ca stii ce vrei si incotro te indrepti te ajuta mereu sa rezisti obstacolelor si sa mergi mai departe cu capul inainte, mai puternic, indiferent de ce piedici intampini. In momentul in care nu ai un obiectiv, iti pierzi identitatea ta ca om si clachezi, dar cand stii unde sa te uiti, motivatia vine si prinzi din nou aripi.

A.: Unde te gasim?

Sunt sanse sa ne intalnim la diverse evenimente de business. Sau va astept pe  Facebook Arete   si instagram: @mihai.waitforit.dinu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *