Cine este Laura State? – Oameni care fac magie

Continua seria articolelor despre tinerii care fac lucruri minunate. Pe Laura o stiu parca de 100 ani – din primii ani de scoala. Am facut si acelasi liceu, clasa de mate-info. Imi amintesc ca la finalul liceului ea s-a ambitionat foarte tare sa intre la arhitectura, cand multi dintre noi nu prea stiau incotro s-o apuce. Ce s-a intamplat pe parcurs de am ajuns fiecare unde suntem azi, asta e o alta poveste.
Hai sa aflam cine este si ce face Laura in prezent chiar de la ea.
A.: Cine este Laura State?
Laura: Laura State este arhitect si co-fondatoarea Stillise Interiors -perdele, draperii si tot ce mai e de pus la fereastra.
A.: Un singur cuvant care te descrie cel mai bine
Laura: Pasiune
A.: Ce magie stii sa faci?
Laura: In prezent ma ocup de diverse proiecte de design interior si in paralel de firma de perdele si draperii – Stillise Interiors pe care o dezvolt in parteneriat cu asociata mea. “Magia” de care m-am bucurat mereu a fost si este usurinta cu care apar oportunitatile de parteneriate si contracte cu clientii, atata timp cat am siguranta calitatii produselor si serviciilor livrate. Mereu am stiut ca daca esti relaxat si faci lucrurile din propria inspiratie si cu pasiune, vei avea parte de “Magie”.
A.: Si cum reusesti asta?
Laura: Cand crezi in ceea ce faci totul este posibil. 🙂
A.: Unde te gasim?
Laura: Ma gasiti online pe:
Instagram: @Stillise_Interiors
Facebook: Stillise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *